TR | EN
BİZİ TAKİP EDİN

BAYEGAN GPCA panelinde tedarik zinciri dayanıklılığı hakkında konuştu.

6 Aralık 2023
BAYEGAN GPCA panelinde tedarik zinciri dayanıklılığı hakkında konuştu 1
BAYEGAN GPCA panelinde tedarik zinciri dayanıklılığı hakkında konuştu 2

BAYEGAN CEO’su Burcu Olcay Üstüner, Katar'daki GPCA Forum'da "Building Supply Chain Resiliency in an Uncertain World" – Belirsizlikler Dünyasında Tedarik Zincirinde Esneklik ve Dayanıklılık başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde; Burcu Olcay Üstüner, küresel belirsizliklerle baş etme stratejileri ve tedarik zinciri direncini inşa etme konusunda iç görülerini ve BAYEGAN olarak deneyimlerimizi paylaşırken, sektörümüzün karşılaştığı zorluklara karşı etkili çözümler geliştirmek, arz-talep dengesi ve kesintisiz ticaretin sağlanması için sektördeki tüm paydaşlar arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı.

BAYEGAN GPCA panelinde tedarik zinciri dayanıklılığı hakkında konuştu 3

Burcu Olcay Üstüner ayrıca, pandemi sonrası dönemde şirketimizin hızlı reaksiyon sürecini aktarırken, bölgesel ve küresel gündem çerçevesindeki belirsizliklere yönelik stratejilerimiz ile olası fırsatlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Katılımları için panelistler Al Muthir Al Kharusi, Genel Müdür - Strateji & Dönüşüm, OQ ve Raveen Guliani, COO Lojistik, DP World GCC; moderatör Sachin Halbe, Ortak, Stratejik Faaliyetler, Kearney MEA'e teşekkür ederiz.